Ajankohtaista

Taidepyöräily tulee taas!

Viime vuonna suuren suosion saavuttanut Taidepyöräily-tapahtuma järjestetään jälleen viikonloppuna 12.-13.5.2018. Yhteensä 17 taidekohdetta avaa ovensa yleisölle klo 11-16 ja kohteisiin on yleisöllä vapaa pääsy. Pyöräilijöillä (ja muillakin tavoin liikkuvilla!) on mahdollisuus jälleen kerätä kohdeleimoja pyöräilykortteihinsa, joita saa ennakkoon Joensuun kirjastoista, Carelicumista ja suoraan tulostamalla tapahtuman nettisivuilta (www.taidepyoraily.fi). Tapahtuman aikana kortteja on jaossa myös kohteiden yhteydessä.

Joensuun TS:n Talvinäyttely Galleria Tyko, Nurmes

Talvinäyttely Galleria Tykossa 4.4.2018 saakka. Kötsintie 2. Avoinna ma-pe 10-19, la 10-15. Esillä pohjoiskarjalaisten taiteilijoiden teoksia ja mahdollisuus tutustua Joensuun TS:n taidelainaamon toimintaan. Mukana teoksella Rosa Mundi.

Yksityisnäyttely Galleria Seinä

Yksityisnäyttely Galleria Seinä, Helsinki. Tammikuu 2018. Galleria on Suomen Kuvataidejörjestöjen Liiton (SKjL) ikkunagalleria Mannerheimintiellä. Esillä yksi valaistu teos sarjasta Ruusun aika.

Yksityisnäyttely Ikkunagalleria, Joensuu

Rosa Mundi- teos esillä Joensuun Taiteilijaseura ry:n ylläpitämässä ikkunagalleriassa Joensuussa syys-lokakuussa 2017.
Ikkunagalleria sijaitsee Sokos-tavaratalon näyteikkunassa Joensuussa.

Taidepyöräily-tapahtuma Joensuu

Työhuoneellani avoimet ovet Taidepyöräily-tapahtumassa 13.-14.5.2017, kohde 7. Tapahtuman kesto la ja su klo 11-16. Tervetuloa!
Lauantaina tavattavissa myös kuvataiteilija Anja Turunen.

Tilaustyö Kontiolahden kunnantalolle

Maakuntajuhlan 5.1.2017 maalausnäytöksessä aloitettu tilaustyö, jonka Pohjois-Karjalan maakuntaliitto lahjoitti Kontiolahden kunnalle.
Teos paikallaan Kontiolahden kunnanatalon 2 krs. aulassa.

Art Karelia 2016 teosvälitys Taidekeskus Ahjossa

Art Karelia -teosvälitystapahtuma avataan Taidekeskus Ahjossa sunnuntaina 9.10.2016. Tapahtumassa on esillä Joensuun Taiteilijaseuran ammattitaiteilijoiden teoksia. Teosvälitystapahtuman luonteen mukaisesti ostetun teoksen saa heti mukaansa. Myös osamaksu on mahdollista. Näyttelyssä ei ole myöskään ostopakkoa eikä pääsymaksua.

Art Karelia järjestetään jo viidettä kertaa. Tapahtumasta on muodostunut myös pohjoiskarjalaisen nykytaiteen kattava katselmus. Tänäkin vuonna esillä on lähes kaikilla kuvataiteen menetelmillä tehtyjä teoksia kymmeniltä tekijöiltä eri puolilta maakuntaa.

Taiteilijaopettajat Ahjossa 5.-28.6.2016

Taiteilijaopettajat Ahjossa 5.-28.6.2016 Kahdenkymmenen taiteen opetustyötä tekevän kuvataiteilijan yhteisnäyttely Taidekeskus Ahjossa Joensuussa.
Avajaiset ma 6.6. klo 18, Tervetuloa!

 

Taidekauppahalli 2.-30.7.2016 Joensuussa

Taidekauppahalli

Kuvataiteen läänintaiteilija Lotta Pyykkösen ja Joensuun taiteilijaseura ry:n toteuttama kesäinen pohjoiskarjalaisen ammattikuvataiteen pop-up myyntinäyttely Joensuun torin sydämessä, kauppahallissa. Ohjelmassa mm. esityksiä ja taiteilijatapaamisia, kuvataiteilija Laura Melkinen tavattavissa keskiviikkona 27.7. klo 12 alkaen, tervetuloa!

 

Teoksia esillä OfficePro Joensuu:n toimitiloissa

Kokoelma Laura Melkisen maalauksia on esillä OfficePro Joensuun toimipisteen tiloissa osoitteessa Teollisuuskatu 11, Joensuu. Avoinna liikkeen aukioloaikoina. Osa teoksista on myös myynnissä, ota yhteyttä taiteilijaan! http://officepro.fi/yhteystiedot#Joensuu

 

Sivut

  COPYRIGHT © 2015 LAURA MELKINEN
SIVUSTON TOTEUTUS SUPERMAAILMA
26.4.2018 - 11:48